2010 Blog Ödülleri Sonuçlandı

2

2010 Blog ödülleri konusunda bir kaç yazı yazmıştım fakat sitemin taşınması sırasında sanırım bir aksilik oldu ve silindiler. Tekrar uzun uzadıya, o anki duygusal yoğunluğu yaşamak 6 yıl sonra biraz zor geliyor. Fakat blogumda bu konuda bir bilgi olmasını istiyorum. O yüzden bu yazıyı bu şekilde, tekrar yazıyorum.

2010 Blog Ödülleri, ünlü simaların katılımı ve büyük sponsorların desteği ile Fenerbahçe Rıfat Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Gayet elit bir ortam vardı. Ödül töreni güzeldi. Devamının gelmesini istedim. Hatırlıyorum; ödül töreni sonrası blog 3. sü olan arkadaşla kendi sitesinde biraz tartışma oldu; gençliğimize verelim diyorum ki zaten tatlıya bağlanmıştı en son hatırladığım kadarıyla.

2010 Blog Ödülleri sonrası, aynı kategoride yarıştığım ilk 3 te bulunan diğer bloglar hala aktif. Ben takip ediyorum fakat onlar aynı şekilde takip ediyorlar mı bilmiyorum. Fakat orada iyi bir dostluklar kuramadan ayrılmak, içimde bir yara olarak kaldı diyebilirim. Ödülü aldım ve geldim.

Unutmadan;

Ödül töreni sıralaması şu şekilde oldu:

hknkr.com – Alpella Kişisel Bloglar Kategorisi Birincisi
duslerdenizi.blogspot.com – Alpella Kişisel Bloglar Kategorisi İkincisi
kelimelerbenim.com – Alpella Kişisel Bloglar Kategorisi Üçüncüsü

Ödül alan bloggerler

Ben ödülümü alırken;

Güzel bir tecrübe oldu benim için. Blog yazmayı bir ödül alayım diye yapmıyorum; fakat her insan gibi ben de okunmak isterim. Okunmayı bilmek, bir de bunun üzerine ödül almak hoş oldu. Aldığım ödüllerin bir kısmını öğrencilere, bir kısmını arkadaşlara dağıttım. Fakat ödül töreninin bana blog manasında pek katkısı olmadı, uzun vadede…

Ödül töreni öncesi çekilmiş bir fotoğraf:

Velhasıl.

Üzerinden 6 yıl geçtikten sonra bu yazıyı yazıyorum; sanki daha uzun bir zaman geçmiş gibi…

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık