Kategoriler

Ana Sayfa / Joomla / Joomla 2.5 beta1 sürümü yayınlandı
Joomla 2.5 beta1 sürümü yayınlandı
Pin It

Joomla takımı için 2012 yılı çok hızlı geçecek gibi gözüküyor; çünkü 2.5 sürümünün ilk beta sürümünü yayınladılar ve 2012 yılı içerisinde 1.5 ve 1.7 sürümlerinde desteklerini bırakacaklarını da açıklamış bulunuyorlar. Nisan sonu gibi 1.5 sürümü de 1.0 sürümü gibi artık desteklenmeyecek.

Joomla 2.5 sürümünün bu beta yayınını indirip deneyebilirsiniz; fakat kullandığınız sitelerde lütfen kurmayın. Çünkü daha beta ve bir çok eksiği olduğu muhtemel.

Joomla 1.7 den 2.5 sürümüne geçiş ise çok basit olacak; ben de joomla kullanıcısı olarak yeni sürümün yeni getirdiklerini çok merak ediyorum: joomla takımının bir çok yarışmada aldığı dereceler sonrasında kapsamlı değişiklikler bekliyor.

Bakalım, hayırlısı: joomla 2.5 sürümünü şu siteden indirip DENEYEBİLİRSİNİZ:

www.joomla.org

Bu yazıyı paylaş:

 
Rastgele Haberler

Yorum ekle

Üye girişi yapmayan/Üye olmayan ziyaretçilerimiz, yorum ekleyebilirler; fakat yorumları yönetici onayından sonra sayfamızda gözükecektir.


Güvenlik kodu
Yenile

Sitemdeki yazıları alıntı olduğu belirtilmeden başka sitelerde yayınlanmamasını RİCA EDİYORUM, içeriklerin hepsinde EMEK vardır. Lütfen biraz saygı gösterelim. İçerikleri alıntı olduğunu belirterek ve web sayfamın linkini de ekleyerek paylaşımda bulunabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ediyorum. İYİ BLOGLAMALAR! ^_^